Scuză-mi nesimţirea 'dar ai nişte creaţi in bătaie de joc. Primul şi al 2 lea avatar sunt varză atât textele cât şi efectele. Iar la semnătura mă mir cum de nu ti-a fost ruşine să o postezi..bagă fratele tutoriale că eşti sub pământul galben.
Creatii in bataie de joc ?

In momentul de fata de pe forum Raul e la egal cu Nell cand vine vorba de semnaturi pe render. Ei ocupa primul loc , Raul incepand sa avanseze usor dar nici nell nu se va lasa mai prejos sunt sigur. Iar la avatare nu vad sa-si fi batut joc de ele
ON : La primele 2 avatare puteai alege o alta culoare la text (si acel alb da foarte bine ) ceva care sa aiba cromatica cu avatarul.. Dar cum am spus preferam alta culoare

La cel cu Naruto imi plac atat efectele cat si textul si culoare facuta cu clipping mask , imi place cum lucri
La semnatura nu prea am ce sa zic cred ca e cea mai buna de la aceea cerere. Imi place cum ai pozitionat c4d-urile , cum ai pus acele brushuri albastre deschis langa render da foarte bine , la text iar ai facut clipping mask si da extrem de bine

Singurul lucru ce nu-mi place la ea este aceea linie de pe fata render-ului. Nu stiu exact ce ai vrut sa faci acolo