Re: [Creatii] #RauL.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Frumoase efecte , text
Imi place cum ai pozitionat textul de la al 2-lea avatar si se potriveste.
La primul avatar mergea si un text secundar :-?
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Frumoase efecte , imi place textul la avatarul 2 :X arata super .
Textul secundar mergea alta culoare .
Pe stock te pricepi , să văd ceva pe render ceva C4D-uri .

Imagine
Imagine
Imagine
Logo
Imagine
Imagine
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

New:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Scuză-mi nesimţirea 'dar ai nişte creaţi in bătaie de joc. Primul şi al 2 lea avatar sunt varză atât textele cât şi efectele. Iar la semnătura mă mir cum de nu ti-a fost ruşine să o postezi..bagă fratele tutoriale că eşti sub pământul galben.

Wow...imi plac mult efectele..Mersi mult de avatar.
Imi place cum lucrezi..te descurci foarte bine..
Imi place si semnatura le ai..cu ps-ul..continua.
Imagine
Imagine

Contact Me.
1.Y!M: denisvancea41@yahoo.com
2.Steam: Hell
3.Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
4.Skype: vancea.denis
5.Forum: PM

Denis

Scuză-mi nesimţirea 'dar ai nişte creaţi in bătaie de joc. Primul şi al 2 lea avatar sunt varză atât textele cât şi efectele. Iar la semnătura mă mir cum de nu ti-a fost ruşine să o postezi..bagă fratele tutoriale că eşti sub pământul galben.
Creatii in bataie de joc ? :-? In momentul de fata de pe forum Raul e la egal cu Nell cand vine vorba de semnaturi pe render. Ei ocupa primul loc , Raul incepand sa avanseze usor dar nici nell nu se va lasa mai prejos sunt sigur. Iar la avatare nu vad sa-si fi batut joc de ele

ON : La primele 2 avatare puteai alege o alta culoare la text (si acel alb da foarte bine ) ceva care sa aiba cromatica cu avatarul.. Dar cum am spus preferam alta culoare :) La cel cu Naruto imi plac atat efectele cat si textul si culoare facuta cu clipping mask , imi place cum lucri ;;)
La semnatura nu prea am ce sa zic cred ca e cea mai buna de la aceea cerere. Imi place cum ai pozitionat c4d-urile , cum ai pus acele brushuri albastre deschis langa render da foarte bine , la text iar ai facut clipping mask si da extrem de bine :) Singurul lucru ce nu-mi place la ea este aceea linie de pe fata render-ului. Nu stiu exact ce ai vrut sa faci acolo :-??
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

warn denis pentru neargumentare + avertisment "verbal" akdemy pt. acelasi motiv.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”