Re: [Portofoliu]ExTasY
#154Ţin să te contrazic cu tărie, Adobe Photoshop e făcut în special pentru manipulări şi pixel art poate şi game design, deci e de creat. Apropo poţi crea ceva din stuff deja existente. Că doar arhitecţii nu fac din nimic clădirile :3. Aici nu vorbim de originalitate,a fi original înseamnă a face ceva care să te descrie ceva într-un mod unic, nu contează din ce e făcută, poţi folosi şi gunoi atât timp cât iese ceva frumos, apropo de chestia cu gunoiu chiar ies chestii fainoşag din reciclări( RECICLAŢI, Nu aruncaţi!), în concluzie înainte de a vorbi just informing :3.Incurajare:
Lucrarile sunt pline de culoare....foarte dragute bv
Critica:
In schimb sunt rezervat in privinta neoriginalitatii...nu sunt facute de tine sunt mai multe imagini sai chiar o singura imagine cu un efect sau mai multe efecte adaugate...dar sunt dragute.Succes
REPET:
P.S. nu este program de creat este mai mult de editat...
Şti părerile mele despre toate, la unele lumina nu e aşa bună, la altele integrarea. Cu toţii avem lipsuri pe care în timp le completăm.
Apropo referitor la borderu ăla de la creaţia lu Sorin, doar seamănă cu a ta nu e copiată. A da, era să uit, se face cu pentool şi style-uri.

#155Cv nou si nereusit

https://SecreLocal.com - Mia Kayla Judy Blooms Bamby Belle Sofia - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Cam Chat Private Lady
#156La avatar pare putin mare, cred ca mi se pare
... Iar la semnatura, nu am ce sa comentez ! Esti prea bun !

#157la avatar 160x250
https://SecreLocal.com - Mia Kayla Judy Blooms Bamby Belle Sofia - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Cam Chat Private Lady
#158Ce pot sa zic nu comentez,sunt frumoase

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
#159Ma referea renderul, pare putin cam marela avatar 160x250

#160Mai scoate din semnăturile de la profil că stau 3 ore să caut quoteCv nou si nereusit
Nu-mi plaşe avatalu :3,foloseşte stock la avatar sau fă ceva abstract
Semnătura e LQ şi se mai putea lucra :3.
Dar îmi plac ideile,încercă să nu mai foloseşti rendere ci să lucrezi mai mult creaţii din filtere şi alte chestii.