Re: [Portofoliu]ExTasY

Incurajare:
Lucrarile sunt pline de culoare....foarte dragute bv
Critica:
In schimb sunt rezervat in privinta neoriginalitatii...nu sunt facute de tine sunt mai multe imagini sai chiar o singura imagine cu un efect sau mai multe efecte adaugate...dar sunt dragute.Succes
REPET:
P.S. nu este program de creat este mai mult de editat...
Ţin să te contrazic cu tărie, Adobe Photoshop e făcut în special pentru manipulări şi pixel art poate şi game design, deci e de creat. Apropo poţi crea ceva din stuff deja existente. Că doar arhitecţii nu fac din nimic clădirile :3. Aici nu vorbim de originalitate,a fi original înseamnă a face ceva care să te descrie ceva într-un mod unic, nu contează din ce e făcută, poţi folosi şi gunoi atât timp cât iese ceva frumos, apropo de chestia cu gunoiu chiar ies chestii fainoşag din reciclări( RECICLAŢI, Nu aruncaţi!), în concluzie înainte de a vorbi just informing :3.
Şti părerile mele despre toate, la unele lumina nu e aşa bună, la altele integrarea. Cu toţii avem lipsuri pe care în timp le completăm.
Apropo referitor la borderu ăla de la creaţia lu Sorin, doar seamănă cu a ta nu e copiată. A da, era să uit, se face cu pentool şi style-uri.
Imagine

Ce pot sa zic nu comentez,sunt frumoase
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Cv nou si nereusit
Imagine
Imagine
Mai scoate din semnăturile de la profil că stau 3 ore să caut quote :))
Nu-mi plaşe avatalu :3,foloseşte stock la avatar sau fă ceva abstract
Semnătura e LQ şi se mai putea lucra :3.
Dar îmi plac ideile,încercă să nu mai foloseşti rendere ci să lucrezi mai mult creaţii din filtere şi alte chestii.
Imagine

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”