Re: [Portofoliu]Qu3l
#136Imi place cum a iesit lucrarea dar cum spune si RIVS , renderul nu e integrat.

Last road..
#137La prima mi-a placut cum ti-a iesit .
La a 2 nu ai integrat deloc bine renderu
Incearca sa integrezi mai bine renderu poate iti va iesi mai bine.
La a 2 nu ai integrat deloc bine renderu
#138M-ati disperat cu tutorialele voastre 
Dupa voi, fiecare creatie e facuta dupa tutorial.
Creatia presupun ca este facuta astfel: luat un reder, pus un background gasit pe google ceva mai interesant, 2 text-uri din cate vad, border-ul, sursa de lumina (2-3 brush-uri albe cu opacitate scazuta) si umblat pe la lumina si contrast.
E frumos, bravo.
Dupa voi, fiecare creatie e facuta dupa tutorial.
Creatia presupun ca este facuta astfel: luat un reder, pus un background gasit pe google ceva mai interesant, 2 text-uri din cate vad, border-ul, sursa de lumina (2-3 brush-uri albe cu opacitate scazuta) si umblat pe la lumina si contrast.
E frumos, bravo.

#139Creatia in general arata excelent de bine, no comment. Nu stiu de ce se vorbeste /comeantaza despre asta.
Dar fiinca eu sunt al dracului uneori, ti-o spun direct, textul il alegi foarte, foarte prost.
Daca vrei, contacteaza-ma si-ti voi arata niste trucuri pentru fontul ales/ culoarea si integrarea pe background.
Felicitari ! Continua !
Dar fiinca eu sunt al dracului uneori, ti-o spun direct, textul il alegi foarte, foarte prost.
Daca vrei, contacteaza-ma si-ti voi arata niste trucuri pentru fontul ales/ culoarea si integrarea pe background.
Felicitari ! Continua !

A friend in need is a friend indeed
A friend in need it’s a friend indeed !
A good deed never goes unpunished.
A friend in need it’s a friend indeed !
A good deed never goes unpunished.
#140Multumesc all, o sa te contactez cand pot BoGdiY
Designer EuropaCs Community