Re: [Cerere Moderator Global] SKULL

:CONTRA: Sunt de aceeasi parere cu Cannabis.. Si pe mine m-a deranjat faptul ca te-ai retras imediat dupa ce ti-a fost respinsa cererea. Sau Cand m-am retras eu si ai facut din nou cerere si ti-a fost respinsa ai vrut sa renunti de tot la comunitate. ceea ce nu mi se pare foarte ok. Adica nu cred ca tu stai pe ecs doar ca sa fii mg. Dar in fine. Raman la parerea ca inca nu esti pregatit nu vreau sa te superi pe mine sau ceva..
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

:PRO: o sa te descurci. In plus încă ai grad cu accese de moderare.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

:PRO: Tu ai stat mult cu gradul si nu ai facut greseli ca alti nobi. Ai respectul meu si meriti cu adevarat acest grad.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

M-a deranjat faptul ca imediat ce ti-a fost respinsa cererea de mg,te-ai retras...
In plus de asta,trebuie s-o iei de la capat.
#Contra.
Exact. Dupa ce ai vazut ca au luat ceilalti Moderator Global si nu tu,ai renuntat. Rezulta ca gandesti ca un copil momentan si nu ca nu vreau eu sa-ti dau grad,ci ca nu te vei descurca intr-o situatie in care va trebui sa nu te bazezi pe prietenii si sa iei o decizie obiectiva.
Vechimea Gradului Actual: Cu gradu' de Manager Resurse aproape 1 luna dar cu gradu' de Moderator 6 luni.
:CONTRA:
Faptul ca ai renuntat la moderator, din motive solide sau nu, nu se mai ia in calcul.
Corect,nu se ia gradul vechi. Ai avut grad,ai facut retragere,daca dupa faci iar cerere , o iei de la inceput.
:PRO: Tu ai stat mult cu gradul si nu ai facut greseli ca alti nobi. Ai respectul meu si meriti cu adevarat acest grad.
Nu CyPrYaN,exact aceiasi invidie o ai si tu ca nu ai fost acceptat. La fel ca mai sus,rezulta ca inca aveti o gandire de copil si nu veti fi pregatiti sa luati o decizie corecta in unele momente.
Nu stiu,imi pari dubios :-??,ca stai in Italia si si si ... habar n-am,te-ai italianizat :-?
In plus,mai trebuie sa lucrezi la gramatica,stand acolo in Italia cam uiti sa fii "roman"
#Contra
Nu stiu Danny daca este o imensa problema asta,pe cat este problema deciziilor pe care le vor lua.
Gradul de Moderator Global vine si cu responsabilitati,nu doar cu numele si culoarea.

Nu zic acum ca eu iau decizii mai bune,dar voi nu cred ca ati putea lua unele destul de aproape de adevar.

Cerere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”