Re: [Cerere Moderator Global] ca[N]nab1s

Pai... Danny nu este de acord sa mai dam moderator global pentru ca nu stiu din ce motiv...
Daca noi respingem pe motivul ca sunt destui,oamenii renunta sau asteapta,iar in cel mai frecvent caz,renunta. Acum nu zic sa dam grad tuturor persoanelor care fac cerere,dar daca vrem sa ne marim,trebuie sa mai adaugam 1-2 moderatori globali si 3-5 manageri.
Putem face multe,numai vointa ne trebuie si idei bune.

Chiar daca sunt sigur ca nu vei fi acceptat,pentru ca nu totul depinde de mine si sincer,daca as fi stiut motivul,poate ziceam si eu ca sunt de ajuns. Insa daca vrem comunitate mai mare,trebuie staff mai mare. Daca stam cu gandul ca vin altii din urma si o sa ne ia gradul,chiar nu stiu cum mai rezista comunitatea ...

Gradul il meriti,doar ca nu vreau sa iau decizii peste un alt administrator.

:PRO: chiar daca nu va influenta cu nimic.
Motivul pentru care nu vreau mai multi manageri este ca ar fi prea mult postat in prostie,sa fim seriosi,1% din forum daca se ajuta de categoria aia ii mult,dar chiar daca nu is de acord,asta nu inseamna ca nu poti sa nu dai cati vrei :)) ... Vad ca si Bogdy vrea,deci eu nu ma supar sincer,dar mie personal nu mi-ar placea mai multi de 5 ... Acuma fiecare cu parerea lui.
Iar la mg,cand erau 3 nu prea aveau ce face si hmm ... De asta o si luat remove vreo 2.
Dar hai sa zicem,daca sunteti de acord cu 3 mg,ramanem cu 3 mg si se pare ca a venit si randul tau dupa atatea lupte seculare.
Cerere acceptata.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”