Re: Reclamatie BogdY

:CONTRA:
O zis si el Problema rezolvata .. Inteleg ca aveti ură pe BoGdY dar in fine
Dava cineva vede ca încă sunt probleme îi poate cere sa deschida topicul..
Si cum a zis si BoTzY sa vedem ce zice si Cristi
Bogdane chiar daca ai Co-Administrator asta nu te face valoros esti tot un membru' la fel ca toti ! Nu te baga unde nu-ti fierbe oala. !

In primul rand,ca Cristi sa vada daca a mai postat cineva acolo,este nevoie sa ii fie trimis un PM,ca altfel el nu mai verifica acel topic veci ... La fel de simplu cum trimiti PM sa se uite,poti sa ii spui in PM direct problema si e mai usor.
Poate s-a grabit putin sa inchida,desi nu e un motiv de reclamatie...Asta e doar rautate...De asta o sa il las pe Cristi sa raspunda,ca sa nu spui ca,noi administratorii de rand am fost corupti de Bogdy.
Contra.
Idem. Cristi a spus, daca mai sunt probleme genuri din astea o zis sa-i trimitem pm + topicul cu problema, dar nah...voi aveti ciuda pe BogDy si e urat din partea voastra :CONTRA:
Imagine

:CONTRA:

Eu nu inteleg un lucru,faptul ca va urati si va vreti raul unul altuia fiind in aceiasi echipa. Sunteti in aceiasi echipa,intelegeti-va.
Asta poate-i si unul din motivele pentru care nu ajungeti mai sus.

Nu a mai raspuns nimeni la acel topic,deci inseamna ca problema nu mai exista,iar daca exista se poate rezolva cu un pm lui Cristi.

Iar SuperioR,stai calm in banca ta ca nici tu nu esti mai destept.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

In cazul de fata cel care sa grabit a fost Bogdy .
Inteleg ca esti fericit ca ai reprimit gradul. Dar fi mai atent data viitoare .

Si vincent te rog nu iti mai exprima deschis neplacerea adusa de revenirea lui bogdy .
In cazul de fata problema aceasta se putea rezolva usor daca anuntai un administrator.

Topicul respectiv a fost redeschis.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”