Cum am spus şi pe chat. Ar fi bine să faci din nou înscrieri pentru Un "responsabil" . Dar să fie în felul următor.
Fiecare se înscrie la acest "angajament" cu o mica donatie bineînţeles. După , toţi admini de pe cs să voteze unul dintre cei înscrişi la acest angajament. Bineînţeles fără acces ftp.
Re: [Propunere]Rank
#12Boss daca ai putea baga si destroyu inapoi ar fi ok eu zic asa Helper sa fie de la Super-Moderator Exterminate de la Good si Destroy de la Co-Owner sau Owner
#13da ar fii o ideeie buna un restart la rank... nu mai ajunge vtnn in top
ma rog
restu converbirilor nu isi au rostu a zis cristi ca o sa se ocupe de sv asa o sa se intample
Eu n-am prieteni, am rude... hai pupa-ma-n c*r
#14Părerea mea este că concursul cu top15 nu este o idee bună deoarece pe toate serverele se face acest concurs şi este cunoscut de multă lume. Mai bine să fim originali, dacă are cineva o idee cu un concurs original ar fi foarte bine.
Şi în legătură cu adminii pe care îi accepţi, în ultima vreme ai acceptat 3, iar toţi au luat remove, având toţi câte 2 reclamaţii.
Mai bine ai da un fel de "test" de adminat, iar cine îl pică, pa pa admin.
Şi în legătură cu adminii pe care îi accepţi, în ultima vreme ai acceptat 3, iar toţi au luat remove, având toţi câte 2 reclamaţii.
#15Vreau sa stiu ce premiu vom acorda pentru un concurs cu Top.
Alte idei inafara de cele enuntate deja in posturile anterioare ?(gen vip, admin helper...)
Alte idei inafara de cele enuntate deja in posturile anterioare ?(gen vip, admin helper...)
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
#16Nu as fi prea pro.. pt un concurs cu top... un player ar putea intra cand nu sunt admin on.. cu aim .. si sa rupa top-ul
iar ceilalti care au fost corecti nu vor primi nimi..iar nenea gicu codalau nu va pati nimic pt ca nu sunt dovezi ..
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
#17Idem Hells nici eu nu sunt de acord cu un concurs cu topNu as fi prea pro.. pt un concurs cu top... un player ar putea intra cand nu sunt admin on.. cu aim .. si sa rupa top-uliar ceilalti care au fost corecti nu vor primi nimi..iar nenea gicu codalau nu va pati nimic pt ca nu sunt dovezi ..
#18Un alt premiu ar putea fi introducerea si pe acest server a jucatorilor cu VIP.
Iar VIP-urile avand avantaje, insa fara sa dezechilibreze jocul. Adica sa fie prea puternici.
Gen, Armura si grenazi de la inceputul runderi, cu 0.10 % mai mult dmg ....
Iar VIP-urile avand avantaje, insa fara sa dezechilibreze jocul. Adica sa fie prea puternici.
Gen, Armura si grenazi de la inceputul runderi, cu 0.10 % mai mult dmg ....
#19de acord
probabil ar merge si un 10 sau 20 hp mai mult..
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]