Re: [Reclamatie]Jerry

Da Wh!T3™ are dreptate scuze ca nu am observat nu am dat imaginea mai sus sa vad bine...si la rld tot avea jet...eram in fata lui cand o murit el dupa aia rld mo omorat si pe mine akuma la spiridus nu am vazut deci a folosit jet la nemesis de doua ori...cand cumparati vip/admin crysti sigur va spune sa respectati regulamentu daca nu risti sati pierzi vipu sau gradu de admin....
Ultima oară modificat Mie Iul 24, 2013 8:31 pm de către Samy;x, modificat de 4 ori în total.

In acea poza se vede clar ca chiar atunci rld sa transformat in nemesis si jerry zbura cu jet de unde sa stie ca rld o sa se transforme in nemesis deci CONTA la aceasta reclamatie restu nu am fost martor nu comentez nimic.
:-? rld ? vad ca acolo scrie spyrydusul mov .. vad ca esti foarte atent .. dar multumesc ca dai inca o dovada ca el a zburat cu jet si la alt nemesis! ..

raspuns pt mai jos: din pacare nu prea cumpar jet :)) numi permit .. nu mai am vip si nu stau sa pierd ammo degeaba :P
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Eu de cate ori am vazut la alti admini jet in primele secunde ale jocului inclusiv la tine nu am fost asa sa fac imediat reclamatie..
Tuturor li se intampla ca in primele secunde din joc sa aiba jet din runda trecuta dar imediat il arunca,la fel ca mine dar asta nu inseamna ca ma apuc sa fac reclamatii ca ala in secunda 2 dupa ce a aparut neme inca are jet.....si sa mai propun si remove...credetima ca daca ar fi asa nu ar mai exista nici un admin..
Imagine

Deci chiar imi pare rau pentru al 3-lea post in acest topic
Mai omule .. cand eu am fost nemesis .. si te-am vazut cu jet-ul te-am omorat si am zis dece folosesti jet .. si tu dupa zici ca eu nu am folosit jet :|
Deci mai ai tupeu sa scri ca ai prins pe nu stiu cine cu jet la nemesis .
Si sper sa nu mai fi tare in gura scaiule :|

Pro remove. La-m vazut cu jet cand era Gotze Nemesis!
Forever A Boss.
Forever A Winner.
Forever A Pro.

Respecta si vei fi respectat !
Imagine
My Friends ->>>> ExC!T3 , Nell , Stix , Skull Boy , Wh!T3* , bLack- , :::::::KiLLeR::::::: , CrYyStI , Gr33N , A1ureeaH <<<<- Respect My Bros !
Imagine
Imagine

Mai oamenilor toti in primele secunde ale jocului avem jet si dupa il aruncam..nu stiu ce ai inteles tu black..acuma ziceti toti repede "l-am vazut pe jerry cu jet" pai evident ca m-ati vazut ca era a 2a secunda dupa ce a aparut neme..mai departe nu ziceti ca l-am aruncat..pacat ca nu am facut snapshot ca cineva a zis in chat "hai ma ii facem reclamatie lu asta" si au vorbit uni cu altii sa zica toti pro.........si din cate stiu eu daca ai jet in a 2a sec dupa neme nu se da remove....
Imagine

VIP ul si Gradul de Admin va fi suspendat pentru 3 Zile ca sa nu iei direct Remove.
Da, avem jet la inceputul rundei, ramanem cu el, dar nu-l folosim.
Nu a fost doar o singura abatere.
Reclamatie acceptata.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”