Cum sa ai functiile de pe Galaxy Note III pe un Galaxy Note

#1
Cand Samsung Galaxy Note 3 a fost lansat, a devenit evident ca epoca glorioasa a lui Note II se apropia de final. Nu numai ca livreaza specificatii hardware revolutionare, insa ceea ce il incoroneaza pe Note III sunt capabilitatile sale software de ultima generatie. Datorita acestora toti utilizatorii de Note II ar da probabil orice pentru a putea schimba telefonul lor pe varianta cea mai noua, mai ales ca au avut deja sansa sa traiasca experienta Note.
Imagine
Ceea ce este minunat la inovatiile software este ca de majoritatea te poti bucura, prin eforturile dezvoltatorilor, si pe telefoane putin mai ,,batrane’’. Si despre acest lucru vom vorbi in articol. Echipa de la XDA-Developers au reusit sa porteze cu succes unele dintre cele mai dorite aplicatii si functii noi livrate de Note 3 pe generatia Note II.
Imagine
Acest mod este accesibil in mod gratuit oricarui utilizator de Note II, insa programul este in continua dezvoltare si testare. Pentru moment, doar cateva dintre aplicatiile dorite sa fie livrate pe Note II, sunt disponibile, si printre acestea avem Note 3 TouchWiz Launcher, S Note, Action Memo, Note 3 Gallery, Air Command, Screen Writer, Safety Assistance features, Sketchbook si S Planner, dar si altele, mai putin importante sau populare. Acestea functioneaza mai bine decat ne asteptam sa o faca si chiar va recomandam sa le testati!
Imagine
Pentru a va bucura de aceasta experienta pe dispozitivele voastre, trebuie sa aveti acces la o varianta de root a telefonului si a unui proces de recuperare clasic instalat pe acesta. Inainte de a merge mai departe si a va porta aceste aplicatii, dedicati-va putin din timp lecturii sfaturilor si discutiilor purtate pe forumul XDA-Developers cu privire la acest subiect. Tot de aici puteti si descarca modul acesta care va ofera acces la aplicatiile mentionate. Accesati acest link pentru mai multe informatii.
Da-i macar o sansa, oricat de sceptic ai fi in privinta aplicatiilor portate! Iti garantam ca va merita!
Imagine
Imagine

Înapoi la “Android”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori