Lucreaza pe c4ds. sau render .
Nu alegi fontul cum trebuie , incearca unul simplu .
Re: [Portofoliu]Phxâ„¢
#42Am incercat si niste ranguri
nu sunt prea sofisticate.
Si o imagine gif.

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#43Nu cred ca ar trebuii sa te axezi pe animatii acum , si rangurile sunt foarte , foarte urate (nu-mi place jb
) , glumesc
, sunt frumusele
.

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#45Iti spun eu sa lasi rangurile si sa faci semnaturi si avatare pana le stapanesti bine. 

Last road..
Re: [Portofoliu]Maffwâ„¢

#48Primul avatar nu e rau.Semnatura , la semnatura textul strica , cand ii dai un gradient pune doua culori asemanatoare cu stockul.La cea cu hetrick nu e rea , trebuia sa-i pui un font diferit la textul secundar.La cea cu jason trebuia sa pui mai putin drop shadow.Ma rog , nu e rau.

Last road..
#49Nu prea imi place ... cum lucrezi

Marș
©Copyright by Sirow.! All rights reserved.
#50Rangu cu JB ....
De ce jb...
Oricum imi place avatar`ul cu bulls :> E tare
Gj , continua 
Oricum imi place avatar`ul cu bulls :> E tare
Forever A Boss.
Forever A Winner.
Forever A Pro.
Respecta si vei fi respectat !
My Friends ->>>> ExC!T3 , Nell , Stix , Skull Boy , Wh!T3* , bLack- , :::::::KiLLeR::::::: , CrYyStI , Gr33N , A1ureeaH <<<<- Respect My Bros !

Forever A Winner.
Forever A Pro.
Respecta si vei fi respectat !