[Acceptat][Provocare] qu3L,Rivs,Nell, Readyx #1 de Gr33N. Numele celui/celor provocat(i):qu3L,RIVS,Nell,Readyx Tipul Provocarii: User vs x Useri Continutul: 5 Lucrari. Tema lucrarii: Free Dimensiuni: Free Render: Tipul lucrarii: Semnatura Timpul competitiei: 3 ore.
Re: [Provocare] qu3L,Rivs,Nell, Readyx #6 de Shompy Lucrare 1 -> ----------------------------------------------------- Lucrare 2 -> ----------------------------------------------------- Lucrare 3 -> ---------------------------------------------------------- Lucrare 4 -> -------------------------------------------------------- Lucrare 5 -> Inainte de a vota cititi REGULAMENTUL Start VOT!
Re: [Provocare] qu3L,Rivs,Nell, Readyx #7 de KdR. Vot lucrarea 2 imi plac efectele si textul este asezat bine
Re: [Provocare] qu3L,Rivs,Nell, Readyx #8 de Ciobotea Votez lucrarea 3, Imi place textul si e cea mai reusita din toate.
Re: [Provocare] qu3L,Rivs,Nell, Readyx #9 de MihutzOnline Votez lucrarea 3. Mi se pare cea mai ok in privinta efectelor.
Re: [Provocare] qu3L,Rivs,Nell, Readyx #10 de Cristy12 Votez lucrarea 2 imi plac efectele de lumina si este bine asezat