E7, C7, C6-01 noi smarphone-uri Nokia

#1
Nokia a constientizat faptul ca trebuie sa se alinieze cu tendintele actuale. Acum smartphone-urile sunt la putere si trebuie sa nu dezamageasca. Asa ca au lansat trei noi modele de telefoane inteligente: doua obisnuite si unul business, cu tastatura qwerty.

Nokia E7

Este versiunea business despre care aminteam. Are o tastura QWERTY cu slide dar nu lipseste nici ecranul cu touchscreen multi-touch care masoara in diagonala nu mai putin de 4 inch. Un telefon maricel, as spune.

La capitolul specificatii de performanta E7 nu te da pe spate. Un procesor ARM 11 la 680 MHz si 256 MB memorie RAM se gasesc sub capota. Nu lipseste nici acceleratorul video 3D Graphics HW. Pentru stocare avem 16 GB de memorie dedicata si inca 1 GB de memorie ROM destinata sistemului de operare, Symbian^3 in acest caz. Lipseste slotul de card SD, dar nu cred ca va avea nimeni nevoie de el.

Nokia E7 are parte de doua camere foto, una de 8 megapixeli capabila sa filmeze HD la 720p si 25 fps dar si sa faca poze. Stie autofocus si are doua blit-uri LED. Cealalta camera este VGA si e destinata video-telefoniei.

Urmatoarele doua modele ce le vom prezenta vor avea si caracteristici comune cu acesta. Cum ar fi: accelerometrul si senzorul de proximitate, iesire jack pentru casti de 3.5 mm, Wi-Fi, 3G si Bluetooth 3.0. Toate au GPS si pot fi conectate la TV.

Pretul de lansare se va situa in jurul sumei de 500 Euro.
Imagine

Înapoi la “SymByan”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori