[cerere marire grad] Bad Boy

#1
Nick: Bad Boy
Gradul pe care il detii: Moderator
Gradul pe care il doresti: VETERENA IAR
Motivul pentru care vrei marire de grad: Sunt admin capabil, nu vreau sa derankez pe motivu asta, un motiv banal mai ales ca fr3sh e un necopt http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 44#p377944 "copil distrus" nu e o injuratura. Ala habar n-are sa faca diferenta intre un jucator bun si un jucator cu cod, zicea de Jackk ca are aim. Asta are manager server, adica co-owner si habar n-are de comenzi. Cand sunt on, doar eu schimb mapa, doar eu schimb nickuri si doar eu cu Arsenal si Nike nu bagam spec cand cineva anunta pe u@, pe restul adminilor ii doare undeva de ce se petrece pe server, doar se joaca pe server si dau gag.. Asta e tot ce stiu ei. Ma implic destul de mult in administrarea serverului asta, pe langa alti admini care nu fac nimic.
Eu m-am abtinut sa fac reclamatii si sa iau -1 pentru asta? Serios acum Emperor, daca vreau sa ma pun pe reclamatii, iti scot aproape toti adminii. Eu n-am chef sa ma tot plang de cat de icompetenti is ei, fac direct reclamatie data viitoare.
Link Gametracker: http://www.gametracker.com/player/bad%2 ... .92:27015/
Link ban list: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 25&t=64196

N-am suficiente banuri, stiu. Dar eu nu iau la teste wg niste copii care habar n-au ce-i ala cs doar ca sa le dau ban ca nu mi-au dat wg. Cum sa iau -1 grad daca am facut ceva asa de minor? Altii nu stiu cei ala sa dea un ban corect si eu sa iau -1? :| Macar daca imi dadeai advertisment, dar imi dai -1 grad asa?


Edit:Aghiuta, am zis de unii admini care nu stiu sa dau un ban, dar daca tu te-ai simtit ofensat, n-am ce zice.
Ultima oară modificat Vin Apr 28, 2017 12:09 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori