-{Reclamatie}- ALAN

#1
Numele tau in Joc: Karambit
Numele Adminului reclamat: ALAN
Data si ora: 28Martie in jurul orei 22:00
Harta: fy_cluj
Motivul reclamatie: Era un codat(avea aim)si i.am zis sa faca demo si sa ii dea el ban,sa mai posteze si el pe forum in ban-list(cred ca nu are ban-list)si mi.a zis ca el poate sa faca doar poze =)) ,dar daca era singur juca cu codatu pe server sau ii dadea ban direct,fara dovada.
I.am mai explicat faza cu dovada,dar vad ca nu intelege,o sa vedeti la dovezi momentul cand i.am explicat,dar vad ca e indiferent si pasiv si nu il prea intereseaza sfaturile care i le dau.
Dovada:
http://imgur.com/a/sfLcT -unde i.am explicat faza cu dovada,dar el era asa pasiv si ma lua la misto,ca cica nu crede ca ii va lua adminu daca ii face unu reclamatie si el nu are dovada.
http://imgur.com/a/mo3nu -unde i.am zis sa ii faca demo si a zis ca el numai poze poate sa faca =)) =)) de unde reiese ca nu stie comenzile!
Imagine

Re: -{Reclamatie}- ALAN

#3
Krazy^,recunosc asa am fost si eu chiar la inceput,dar mie mi.a pasat nu am fost asa indiferent ca el,da macar sa vad ca isi da silinta.
Eu dupa ce mi.ati mai dat o sansa am profitat de ea si am invatat comenzile si acum stiu sa fac un demo,sa dau ban si sa le urc pe forum in ban-list,dar el e asa de delasator si nu isi da deloc interesul...
Ultima oară modificat Joi Mar 30, 2017 3:44 pm de către Karambit, modificat 1 dată în total.
Imagine

Înapoi la “Reclamatii”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori