[Review]Tales From the Borderland

#1
Cei de la Telltale nu se joaca atunci cand produc hituri, desi sincer sa fiu Game of Thrones nu a fost chiar pe gustul meu. In schimb Tales from the Borderlands a fost o surpriza placuta, mai ales datorita umorului. Jocul costa 5 dolari pe iOS AICI si tot 5 dolari si pe Android AICI.
Imagine
Aflati ca intreg jocul e dominat de senzatia de “i don’t give a fuck”, in cel mai bun sens cu putinta. Daca sunteti familiarizati cu universul Borderlands, atunci stiti la ce sa va asteptati: un soi de Mad Max colorat, plin de ciudati, mutanti si creaturi fara suflet, dar pline de replici ironice. Tales from the Borderlands este un joc episodic, care costa 5 dolari per episod si noi l-am testat pe Android.

Personajele sunt foarte carismatice aici, fie ca e vorba despre Rhys, aventurierul mitoman, fost corporatist Hyperion sau de Fiona, sidekickul sau specializat in pacalirea oamenilor. Intreaga poveste e spusa in vreme ce Fiona si Rhys sunt legati de un vault hunter si tarati prin desert. Astfel, unele povesti vor fi inflorite, altele reluate si totul e povestit in mod genial si foarte original. Daca muriti totul se rezuma la un “parca nu asa era povestea” si o luati de la capat, de la checkpoint.

Imagine
Totul porneste cand Rhys e promovat la om de serviciu in cadrul Hyperion si vrea sa se razbune pe seful sau pentru umilinta. El face asta furand bani si o masina de la Hyperion si coborand pe faimoasa planeta Pandora pentru a cumpara o relicva pe care pusese ochii seful sau. De aici lucrurile se complica si apar in ecuatie si un robot care vorbeste in citate din filme, criminali psihopati, un nebun colectionar de cadavre si un batran cu headset steampunk.

Controlul e foarte simplu si implica apasarea pe ecran pentru a alege replici, swipe si tap pentru a participa la lupte si secvente quick time si… cam atat. Veti face swipe pentru a va feri de o lovitura de cutit, face button mashing pentru a lovi sau curenta un inamic si veti putea personaliza in timp real un robot loader bot cu rachete si mitraliere.

Imagine
Gameplayul curge lin ca un episod de animatie si actiunea abunda, spre deosebire de Game of Thrones sau Wolf Among Us. Grafica arata genial, in acel stil de desen de mana, cu nuante de portocaliu, gri si verde, care au consacrat seria Borderlands. Atmosfera de western steampunk curge ca un lichid din ecran in vreme ce jucati si Tarantino ar fi mandru de personajele si intamplarile acestui titlu.

Pe langa swipe si tap veti putea si sa miscati personajele pentru a explora anumite zone si sa folositi ochiul bionic al lui Rhys pentru a scana obiecte din jur si a va conecta la sisteme computerizate. Chiar daca nu ati jucat vreun Borderlands, veti adora atmosfera, personajele si povestea acestui titlu si veti cheltui cei 5 dolari si restul de sume cerute de episoadele viitoare, pentru a afla soarta lui Rhys si a celorlalti.

Imagine
De parca o poveste excelenta nu era de ajuns, actorii vocali se auto depasesc, amestecand glume de tip familia Bundy sau Friends cu replici sarcastice si situatii total dementiale. Muzica e una de tip rockabilly, plus western si e perfect adecvata situatiilor, fie ca matrasiti banditi sau tarati cu voi un mercenar mort pe care il faceti sa para beat.

Acest joc stabileste standarduri, inventeaza clisee pentru viitoare titluri si da o lectie tuturor producatorilor de jocuri despre cum trebuie facut un produs original, genial, amuzant si foarte distractiv. Nota de 10 Stars (10 / 10) e pe deplin meritata si acest joc are toate sansele sa fie cel mai bun titlu de mobil si tableta testat pana acum la Firstplay.ro

https://www.youtube.com/watch?v=rQYiFRBVTz4
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Re: [Review]Tales From the Borderland

#2
Jocul asta are cel mai bun story si plot twisturi si tot tacamul. Recomand pentru cei ce vor sa guste un joc cu o poveste faina si glumele destul de reusite.
Deja m am indragostit de un caracter din joc si cred ca jocul asta da o satisfactie mai mare decat un cs 1.6 .
Recomand 8/10 pr ca e buguit pe pc si lipsesc mai mumte chestii interactive
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Înapoi la “Reviews Jocuri”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori