Ce parere aveti despre ... mine?

As vrea sa stiu.
Fiti sinceri,nu va warnez copii .
Pwp.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Re: Ce parere aveti despre ... mine?

In legatura cu activitatea ta de administrator nu prea te implici ori cel putin asa vad eu. In rest esti ok ca pers dar prea axata pe controverse religioase cand vine vorba. Daca nu ai mai fi asa eu cred ca ai fii ok.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Pai,esti un om bun gandesti correct dar activitatea ta trebuie mentinuta deoarece totusi esti un administrator nu un mg ssau alt grad.Mentine oarecum activitatea :)
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Acum e timpul sa ma razbun :ymdevil:

In mare parte esti mai nesimtit decat mine si asta ma deranjeaza intr-un fel,ai capul mare,ai unele conceptii idioate in legatura cu relige etc.. Hmm cam astai tot,daca vrei sa afli si partea buna despre tine,esti OK :)) adica bafta cu scoala fraeere :-* ,stii ca esti bovina mea preferata :-*
Imagine

Nu cred ca am o parere despre nimeni in mod special :-? Dar mno esti de treaba chiar daca nu ne intelegem mai deloc cand vine vorba de unele chestii . :))

Un sfat, daca ajunge sa te intereseze parerea altora despre tine nu vei ajunge bine . Nu ar trebui sa-ti pese de altii ci doar de tine si de parerea ta despre tine .
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Pai nu imi pasa,eram doar curios ce cred altii despre mine.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Discutii”