iPhone 7 ar putea veni cu aceleași căști EarPods

#1
iPhone 7 ar putea veni cu aceleași căști EarPods și un adaptor Lightning


Faptul că iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu vor avea un jac de 3,5 mm pentru căști ridică unele semne de întrebare cu privire la accesoriile audio existente și cele care vor fi comercializete împreună cu noile dispozitive începând din toamnă. Iar aici includem și căștile ce vor fi incluse în ambalajele iPhone 7.

Multă lume speculează că iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor veni cu căști EarPods cu conector Lightning sau chiar cu unele fără fir (conectarea la iPhone urmând a se face în acest caz prin Bluetooth), însă astăzi aflăm de la site-ul web Mac Otakara o variantă cel puțin ciudată. Japonezii susțin că Apple ar putea comercializa viitoarea generație de iPhone cu aceleași căști EarPods cu care comercializează toate modelele de iPhone, începând cu iPhone 5. Asta înseamnă că ele vor avea conector audio (jack) de 3,5 mm.

Și totuși de ce ar comercializa Apple niște căști cu jack împreună cu un dispozitiv care nu are un astfel de conector? Nu prea are logică (chiar deloc dacă ne gândim că este vorba despre Apple și nu producători asiatici de telefoane), dar Mac Otakara susține că utilizatorii vor găsi un adaptor în ambalajul viitoarelor modele de iPhone. Acest adaptor Lightning la jack de 3,5 mm va permite conectarea căștilor EarPods chiar și la viitoarea generație de iPhone.

Conform celor de la Mac Otakara, sursele acestor informații sunt persoane de la Computex Taipei 2016 – însă nu știm cât de bine cunosc planurile companiei Apple.

Cod: Selectaţi tot

La Computex Taipei 2016, mulți producători au prezentat noile lor adaptoare Lightning audio și se pare că există zvonuri cum că noile căști care vor fi incluse cu gama iPhone 7 vor veni în continuare cu un jack obișnuit, și că un adaptor Lightning pentru căști cu jack va fi inclus, de asemenea, în pachet.
Mai demult chiar și cei de la Mac Otakara ne sugerau că viitoarea generație de iPhone va veni cu un nou model de EarPods care s-ar putea conecta la iPhone prin Lightning sau Bluetooth, așa cum ar fi normal și logic. Totuși, numărul informațiilor cu privire la căștile împreună cu care vor fi comercializate viitoarele modele de iPhone sunt foarte puține.

Trecând mai departe, japonezii de la Mac Otakara reiterează ideea lansării unei versiuni de iPhone 7 cu capacitate de stocare de 256 GB, precum și ideea că noile modele de iPhone vor avea două difuzoare, poziționate de-o parte și de alta a conectorului Lightning, cel de-al doilea ocupând spațiul lăsat liber de jackul de căști. Dar în loc să fie stereo, japonezii consideră că cele două difuzoare vor produce „sunete monofonice”.

Legat de locul lăsat liber de eliminarea jackului pentru căști au existat multiple informații neverificate. Zvonurile de la începutul anului ne indicau faptul că iPhone 2016 va avea două difuzoare capabile să producă sunete stereo, dar ulterior au apărut tot mai multe informații, carcase și accesorii care indică lipsa unui al doilea difuzor.

Așadar, revenind la ideea celor de la Mac Otakara că Apple va lansa un iPhone cu căști EarPods de 3,5 mm pe care le va comercializa împreună cu un adaptor Lightning, mi se pare greu spre imposibil acest lucru și sunt aproape convins că viitoarea generație de iPhone va fi comercializată cu noi căști, diferite de EarPods-urile actuale și măcar prin faptul că nu vor avea jack și conector Lightning. Dar nu se știe niciodată, iar adevărul va fi aflat în septembrie, atunci când Apple va prezenta noile modele de iPhone.

Înapoi la “IOS”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori