Reclamatie: dau de cade netu

#1
Numele tau in Joc: VadSunete
Numele Adminului reclamat: Dau De CaDe NeTu
Data si ora: Acum
Harta: Nu are importanta
Motivul reclamatie: Nu stie regulamentul.
Dovada: http://postimg.org/image/fsfq0zjan/b3b4996a/

Deci, esti ofticat ca eu, un player te bat pe tine VIP? Eram 1 vs 1 tu vip eu un simplu player, faceam ce puteam sa fac un frag acolo. Cand il intreb daca scrie asa ceva in regulament, cum ca nu am voie sa pun lm sub zombi, imi zice ca daca nu incetez cu intrebari de astea I-au kick. La partea asta nu am facut ss, deoarece am considerat ca nu este esentiala, deoarece eu fac referire la faptul ca adminul DaU De CaDe NeTu nu stie regulamentul si aplica sanctiuni dupa cum doreste si pentru ce doreste.
Doresc sa se aplice o sanctiune acestui "admin".

Edit: Mai citește inca o data ce am scris. Am zis clar ca nu am făcut ss fazei in care ma amenințați cu kick daca mai pun întrebări deoarece o consider neesentiala.
Si tu BadBoy, nu ma lua cu regula nescrisa ca așa zice Vincent, ca ala e ca vremea. Mie mi-a făcut reclamatie ca de ce il pun sa de-a vot pentru moduri. Si nu cred ca tu esti in măsura sa îmi interzici sa intru pe server daca eu am chef. Acum trecând la faza cu banu, eu chiar te rog sa mi-l dai doar pentru o întrebare, daca esti in stare.

Edit: Cum zici tu Grajdane :))

Edit: Bai, deci voi sunteti pe drumu' vostru. Adica, daca am admin pe alt server nu am voie sa intru pe asta? Ca toti sunteti ... gramada ca nu am ce sa ma bag aici. De ce?! El aplica sanctiuni si ameninta pentru niste lucruri care nu sunt interzise prin regulament ceea ce inseamna ca pot fi facute! Tu ca admin nu poti obliga jucatorii sa joace dupa cum ai tu chef, doar ca tu esti mare vip.
Ultima oară modificat Joi Dec 24, 2015 8:39 pm de către VadSunete, modificat de 3 ori în total.
Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge.

Re: Reclamatie: dau de cade netu

#2
Nume Jucator: DaU D3 CaD3 NeTu
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Baietas tu ai vazut macar ce scrie in dovada si ce ai scris tu aici? aici ai scris ca am spus eu sa incetezi cu intrebari deastea =)) esti paleta du-te la alta masa macar exprimate si tu frumos daca vrei sa faci o reclamatie ca la carte =)) uite aici tot ce s-a vorbit pe sv nu mai taia in consola :)) http://imgur.com/JY6GCt2 :-l
Sugestii: Du-te cu sorcova :))
Altele: No.

Edit: We baiete mai usor ca nu esti la Maica-ta acasa aici :))
Ultima oară modificat Joi Dec 24, 2015 9:16 pm de către CaVaDoR, modificat de 3 ori în total.
Imagine

Re: Reclamatie: dau de cade netu

#3
Nume Jucator: Bad Boy
Parere: :CONTRA: :CONTRA:
Argumentare: e o regula nescrisa(vorba lui vincent) , chiar daca nu apare in regulament.... http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 31&t=48455(cam aceiasi chestie si aici , am avut eu reclamatie si asta nu apare in regulament... stiu ca suna stupid... dar daca smiley zice....
Sugestii: ai alta treaba... pe zmc... nu veni aicea.
Altele: Lasa-te

Edit: baiat , normal ca iti da kick daca nu incetezi sa-l "interoghezi" cine esti tu? vediti de jocul tau , eu nu dau kick daca comenteaza cineva la admini, dau direct ban , sa se invete minte , ai noroc ca ai scapat si fara kick si tot tu faci reclamatie?

Edit: copile , mai studiaza gramatica limbii romane ... n-am inteles nimic din ce-ai zis tu.

Edit: copile , te rog , inceteaza , o dai in... dau de cade netu e mult mai experimentat ca admin ca tn , nu stii cum e el defapt , asa ca taci , citeste cu atentie ce-am zis noi , si iti vei da seama.
Ultima oară modificat Joi Dec 24, 2015 9:08 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: Reclamatie: dau de cade netu

#4
Nume admin : Maryna
Parere: :CONTRA:
Argumentare : Asta nu scrie in regulament dar si eu le explic acelasi lucru , nu ai tu treaba cu acest server , vezi-ti de zmc si lasa-ne pe noi sa ne facem treaba.
Sugestii: - =))
Imagine

Re: Reclamatie: dau de cade netu

#5
Reclamatie respinsa.
E un fel de bug plasarea laserului sub zm inghetat.
Deci nu e voie.
Oricum, o sa pun aceasta regula in regulament ca sa nu mai ziceti ca nu exista.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori