[Reclamatie] Danny

Numele tau de pe forum:DarKHeroes
Numele celui reclamat de pe forum:Danny
Data si ora:31.08.2013 nu stiu ora exact
Motivul reclamatie:da warn pentru ca am raspuns la ocerere pe zm2 ,si inca un warn pentru ca i-am spus lu unu sa faca alt topic pentru cerere deoarece postase la raspunsu unei cereri,pentru asta am loat warn,de cand a loat moderator global se da mare si tare de parca le stie el pe toate,era mai buni vechi admini,dar daca tie iti place de admini astia rami cu iei
Dovada: Warn1:http://postimg.org/image/nc2wq6sql/
Warn2:http://postimg.org/image/cwvwpy27l/
Imagine
Imagine

Re: [Reclamatie] Danny

Tu nu deți admin la acele secțiuni din câte am vazut , Deci el a acționat cum trebuie
Contra
Designer EuropaCs Community
Imagine

Dupa cum stiti nam internet pe pc dar am mai intrat rar de pe tel pentru pentru a vedea.
Am vizitat putin sectiunile acestea si am vazut reclamtia asta:
Danny sincer ai luato razna de cand ai laut mg si te cam dai mare in fata celorlati: Specific asta nui comportament de mg.
Nam nici o treba cu reclamtia asta dar vreau sa spun ceam vazut in warn2: Ca iai dat warn lu ala care a facut cererea in alta cereere:(( .
Aia trebuia stearsa si spun printrun pm cei care a facuto so faca in alta parte nu sai dai warn direct.
Sincer iti cam place sa te ei ingura cu toti de cand ai laut mg si te dai mare ca ai acese comenzi ban si altele
Ultima oară modificat Lun Sep 02, 2013 4:36 pm de către BoTzY, modificat de 3 ori în total.
Motiv: Scz pentru greseala!....Daca tot zici mai sus ca nu ai treaba cu "reclamatia asta",si nu pomenesti nimic de ea,asta cam inseamna off-topic,dar nah...

Ai cam luato razna. Danny, nu David ,K3nTz :)) sa dai modificare =)) de cand ai mg parca esti un zeu pe forumu asta
Ultima oară modificat Lun Sep 02, 2013 4:36 pm de către BoTzY, modificat de 3 ori în total.
Motiv: Tu trebuia sa iti dai cu parerea aici despre reclamatia mea cu pro/contra si motivele,nu sa faci off-topic...
Imagine

Warn 1 la dat pe motiv al 2 degeaba deci Pro deoarece te cam dai mare...dar in fine nu ma bag...asta e trb lu CrYyStI

Doamne de cand a loat moderator globa ii ie lene si sa dea raspuns mai nou da edit :))
Ultima oară modificat Lun Sep 02, 2013 4:38 pm de către BoTzY, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Tu nu vezi bine???,am dat raspuns :))))
Imagine
Imagine

Ar trebui sa iei in consideratie si urmatoarea regula de la grupul apropiat:

Cod: Selectaţi tot

Moderatorii trebuie sa atraga atentia utilizatorilor printr-un PM asupra topicului gresit avertizand-ul ca trebuie sa modifice topicul. In cazul in care topicul nu e modificat dupa maxim 48 ore, moderatorii vor modifica topicul iar utilizatorul respectiv va primi Warn.
Vezi ce faci in continuate. Te-am avertizat deja ca dai prea usor si repede Warn-urile.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”