Tema: Paul Walker
Inainte de a va inscrie, cititi regulamentul !
Alte detalii: Succes !
Re: [AOTW] Avatar Of The Week --> 06.10.2014
#51 textul nu e bun , borderul nu da bine pe normal , text secundar pilaf , efectele nu foarte bune.
2 are un text bun , am observat ca are 2 bordere , unul negru si unul alb , ceea ce imi place . Efectele , in special gradientele , imi plac mult.
#2.
2 are un text bun , am observat ca are 2 bordere , unul negru si unul alb , ceea ce imi place . Efectele , in special gradientele , imi plac mult.
#2.

#7Cred ca nu vedeti bine lucrarile
.
1 = texte slabe , border alb , trebuia pe overlay/softlight , dar efectele nu sunt foarte rele.
2 = gif , text bun , border frumos , efecte bune.
Daca n-am voie sa postez aici imi accept warnul .
Vot 2.
1 = texte slabe , border alb , trebuia pe overlay/softlight , dar efectele nu sunt foarte rele.
Vot 2.
Ultima oară modificat Sâm Oct 11, 2014 6:02 pm de către Cold^, modificat de 2 ori în total.
#9vot v1 imi place textul
"Daca ai culoare nu inseamna ca esti mai presus ca un utilizator. Culoare e un fel de "rasplata" pentru ca te implici in "ridicarea" acestei comunitati.
Unii nu realizeaza ca daca ai culoare nu inseamna ca esti smecher."

Unii nu realizeaza ca daca ai culoare nu inseamna ca esti smecher."

#10Cred ca nu vedeti bine lucrarile.
Vot 2.
Vot v1. Pe lângă textul secundar , care da.. este urât (Ceea ce m-a făcut să-mi dau seama a cui este ) , creaţia este mai bună ca 2. Frumos textul secundar.